SBAC testing April 29th-May17th.  Coffee with the Principal- May 16th at 8:45 AM. Community Meeting - May 16th at 6:00 PM in the MDR Library. Minimum Day - Friday, May 17th- student dismissal 12:30 p.m. Dance show - May 17th at 6:00 p.m.

Marina Del Rey Middle School and Performing Arts Magnet

Bell Schedules » TUESDAY

TUESDAY

TUESDAY
Description / Period Start Time End Time Length
PERIOD 1 8:00 AM 8:48 AM 48 min
PERIOD 2 8:53 AM 9:31 AM 38 min
NUTRITION 9:31 AM 9:41 AM 10 min
PERIOD 3 9:46 AM 10:24 AM 38 min
PERIOD 4 10:29 AM 11:07 AM 38 min
PERIOD 5 11:12 AM 11:50 AM 38 min
LUNCH 11:50 AM 12:20 PM 30 min
PERIOD 6 12:25 PM 1:03 PM 38 min
HOMEROOM 1:08 PM 1:30 PM 22 min